ISO 9001, minőségirányítás, minőségbiztosítás tanúsítvány megszerzése, kevés papírmunkával, olcsó ár!

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

ISO 9001 szabvány

ISO 9001 tanúsítvány megszerzése túldokumentáltság nélkül!

Ha ISO 9001 minőségbiztosítási, minségirnyítási rendszert szeretnél kiépíteni, vagy már rendelkezel ISO 9001 minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszerrel, de úgy érzed, az ISO 9001 csak terhedre van cégednek akkor azért válaszd tanácsadóinkat, mert megváltoztatjuk vleményed az ISO 9001 szabványról, az ISO 9001 rendszerről! Felejtsd el, azt amit valaha hallottál, az ISO 9001 nem a papírok végtelen töltögetéséről, nem a dokumentálásról szól! Mi másképpen képzeljük! Egy ISO 9001 minőségirányítási rendszer kiépítése szerintünk nem rég kitalált sablonok cégre való tukmálásából kell álljon, legyen ez igazi vállalatirányítási tanácsadás! Kattints ide, és kérd ajánlatunkat egy hatékony ISO 9001 rendszer kialakítására!

Cégre szabott ISO 9001 rendszer

Egyesek azt mondják: mi a Ti cégetekre szabjuk az ISO 9001 rendszert. Mi ennél tovább megyünk, mi egy olyan ISO 9001 szabvány szerinti vállaltatirányítási rendszert dolgozunk ki, amely a Ti jelenlegi rendszereteken alapul, de figyelembe veszi az ISO 9001 szabvány követelményeit! A minőségirányítási, minőségbiztosítási dokumentációs rendszer kiépítése son a cég vezetésének és lehetőség szerint minden munkatársának véleményét figyelembe vesszük.  Az így kidolgozott ISO 9001 minőségirányítási, minőségbiztosítási rendszer egyszerű, a munkatársak számára is érthető, nem fellengzős, nem igényel karbantartást, nem jelent nehézséget senki számára. Ha nem szeretnéd, hogy ISO 9001 rendszered sokba kerüljön, kattints ideés kérd ajánlatunkat!

ISO 9001 tanúsítás megszerzése

Persze az ISO 9001 tanúsítás sem lehet gond. Az ISO 9001 tanúsítás sikerességéért garanciát vállalunk! Az ISO 9001 minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszer kiépítése, a felkészítés, a tanúsítás államilag támogatott tevkenység. Az ISO 9001 minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszer kiépítésre kiírt állami pályázatot cégünk nem csak megírja, meg is nyeri. Ha szeretnéd, hogy a folyamatosan csökkenő pályázati forrásokból, még a Te céged is profitáljon, kérd ajánlatunkat itt!

ISO 9001 rendszerkiépítés, tanácsadás

Nem mindenki gondolja azt a tanácsadó cégek közül sem, hogy az ISO 9001 hasznos dolog, lehet azért, mert maguk sem látják az ISO 9001 rendszer hatékonyságát. Nagyon sok tanácsadó cég célja csak az ISO 9001 rendszer kialakításáért járó pénz felvétele, persze a tansítvány megszerzését ők is garantálják, de higgye el mindenki, ennél az ISO 9001 minősgirányítási rendszer sokkal több is lehet! Olvass ide kattintva arról, miért más az ISO 9001 felkészítés folyamata nálunk, mint más tanácsadóknál!

Mi hiszünk abban, hogy az ISO 9001 minőségirányítási, korábban minőségbiztosítási rendszer egy hatékony, az azt komolyan vevő vállalkozás számára pénzt hozó rendszer!

Milyen kézzel fogható anyagi előnyöket biztosít Neked az ISO 9001 szabvány szerinti rendszer megléte?

Tapasztalataink szerint:

 • Az ISO 9001 rendszerrel rendelkező cég működése szabályozottabbá válik, hatékonysága nő
 • A minőségirányítás révén a folyamatok átláthatóvá válnak, a beosztottak munkája nyomonkövethetővé válik
 • A minőségbiztosítás, minőségirányítás csökkenti a selejtet, a hibás szolgáltatás arányát,
 • Az átláthatóságból adódóan csökken a raktári, ráfordítási veszteség
 • Az ISO 9001 segítségével a feladatokhoz kapcsolódó felelősségek egyértelművé válnak
 • És végül a minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszer bevezetése révén a cég működésének gazdaságossága nő.

 

Ha szeretnéd, hogy a Te céged is ilyen pozitív változásokon essen át, kérd ajnlatunkat ISO 9001 rendszer kiépítésére, ide kattintva!

 

Az ISO 9001 tanúsítvány értéke

 

 • Persze a tanúsítványnak is hatalmas értéke van. Nagyon sok szakterületen a Magyar Állam, vagy az Európai Unió kötelezővé teszi az ISO 9001 tanúsítvány meglétét. Ilyenek pl.: a gépjármű vizsgáztatás, a tűzoltó készülék karbantartás, és sorolhatnánk sokáig. A törvényi kötelezettségen kívül a pozitív szabályozás is nagyon sokszor előfordul. Mit jelent ez? Az állam, az Európai Unió projektjeire nem lehet pályázni, ha a pályázó cégnek nincs ISO 9001 szabvány követelményeit kielégítő rendszere! És Európai Uniós projekt, minden EU-s pályázaton megnyert pénz is, melyre közbeszerzést kell kiírni. Tehát, ha a szomszéd vállalkozás Eu-s pályázati pénzből szeretne új raktárt építeni, és erre Te csak akkor jelentkezhetsz eredménnyel, ha van ISO 9001 minőségirányítási rendszered! Ha szeretnél ISO 9001 tanúsítványt, kérd ajánlatunkat itt! Miért jó tehát maga az ISO 9001 tanúsítvány? Nézzük csak:

  • Az ISO 9001 tanúsított cég értéke növekszik
  • A nemzetközi tanúsítvány végett a vevői bizalom megerősödik
  • ISO 9001 tanúsítvány előny (vagy előírás) a tendereken
  • Az ISO 9001 megléte burkolt reklám
  • A termék/szolgáltatás elfogadott válik minden piacon

  Minőségbiztosítási rendszer kiépítése? A Konkurencia bennünket követ!

  Ahogyan eddig is tette ezt sok tanácsadó cég, ezután is megpróbálnak majd Titeket az itt olvasható szöveggel kábítani. De csak ezt lehet másolni, aki elől jár. Mi nemzetközi kapcsolataink révén mindig a legfrissebb szakmai felkészültséggel és tudással, a vállalatirányítás legújabb fortélyaival szolgálunk Nektek. Mi igyekszünk a legjobbak lenni, a legtöbbet nyújtani. Hogy Te se maradj le versenytársaidtól, kérd ISO 9001 rendszer kialakításához ajánlatunkat itt!

  Melyek az ISO 9001 minőségirányítási rendszer kiépítése során nyújtott szolgáltatásaink?>

   

 • Pályázati források felkutatása
 • Pályázati lehetőség esetén a pályázat elkészítése és megnyerése
 • Minőségirányítási eljárások elkészítése
 • Minőségirányítási kézikönyv elkészítése
 • A felső vezetés igény szerinti minőségügyi oktatása
 • A dolgozók igény szerinti minőségügyi oktatása
 • Segítségnyújtás a minőségirányítási rendszer bevezetésében
 • Vállalat vezetési tanácsadás
 • Az első belső minőségügyi audit megtartása
 • Segítségnyújtás az elő- és a tanúsító auditon

  Minőségbiztosítási rendszer kiépítése árajánlat

  Amennyiben igénybe szeretnéd venni szolgáltatásainkat, üzletkötőnk felkeres , személyes tájékoztatást adva az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő rendszer bevezetéséről, megvizslva a céged jelenlegi felkészültségét és helyzetét. A kezdeti beszélgetés alapján megkldjük részletes írásos árajánlatunkat. Tapasztald meg saját cégeden: az ISO 9001 rendszert okos emberek találták ki, cégk hatékonyságának és profitjának nvelése érdekében. És ez megtörténik majd a Te cégeddel is, ezért kérd ISO 9001 rendszer kialakításához ajánlatunkat itt!

 •  

   


  Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:


  Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
  Online tanácsadás

  Kérdező: aranyvirag7
  Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
  A Válasz: Itt olvasható


  Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
  Szakszótár

  skontó

  Engedmény a készpénzzel, vagy a fizetési határidő előtt fizető vevőnek.