Újabb kiváló évet tudhat maga mögött a mazda-auto.hu

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Vissza a cikkek listájához Következő

Újabb kiváló évet tudhat maga mögött az mazda-auto.hu

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása


Mindenki azt mond magáról, amit  csak akar. Az, hogy mi valóban többletbevételhez juttatjuk partnereinket, hatékony, internet marekting tanácsadás révén, nem csak mi állítjuk. Ahogy a mesében lenni szokott, aki nem hiszi, járjon utána. Íme a Mazda Expanzió véleménye a honlapkészítés szolgáltatásunkról.

  Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Újabb kiváló évet tudhat maga mögött az mazda-auto.hu (honlapkészítés, keresõmarketing, keresõoptimalizálás 2005-2007)

Nehezen vettük rá a békéscsabai mazda szalon vezetõjét, hogy a költsön a honlapkészítésre. Ugyan már, ki venne tõlünk több autót, miért jönnének többen a szervizbe?! Az internet marketing tanácsadó nem varázsló, csak az ár és az autó minõsége, kinézete számít - vallották. Ma már vallják: a honlapkészítés internet marketing tanácsadó segítségével az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb reklám. 2005 nyarán készült el a mazda márkakereskedés, az Autó-Expanzió Kft. új weboldala, melyet azóta is sokan tartanak a Mazda magyarországi hivatalos oldalának. Hogy miért? Ebben az esetben érdemes rá néhny pillantást vetni: www.mazda-auto.hu A honlapkészítés során nem csak a design, hanem a marketing elvek is nagy hangsúlyt kaptak. Ezen a honlapon több mindent tudhatunk meg a mazda autókról, mint a hivatalos mazda importõr oldalán. És ezt a látogatók is jutalmazzák. A mazda-auto.hu fóruma egy pezsgõ rajongói tábort tudhat magának, olyan mazdásokat, akik ma már képesek több száz kilométert is utazni, hogy kedvenc mazda szervizükben, az Autó Expanziónál szereltessék mazdájukat. A honlapkészítés ára már a szervizszolgáltatások értékesítési árbevétel növekedésébõl megtérült, kevesebb, mint fél év alatt.

Mi a véleménye a honlapkészítõ szolgáltatásunkról most az Autó-Expanzió vezetõségének?

Garai Miklóst ,a cég ügyvezetõjét kérdeztük a honlapkészítés elõzményeirl:  "A vezetõség elõször enyhe szkepticizmussal fogadta a Standard-Team Kft. ajánlatát, mely igaz, hogy nem a legalacsonyabb árkategóriát képviselte, de sokakkal ellentétben képes volt a honlapkészítõ és internetmarketing tanácsaó céggel szemben támasztott követelmények magas szintû és teljes körû kielégítésére, már az oldal fejlesztésének megkezdése elõtt sok új és hasznos tanácsot nyújtva.
A munkatársak, programozók gyors reagálása a felmerült igényekre, az elképzelések megvalósítása már kezdetben meggyõzte a céget, a mindezt átölelõ internet marketing tanácsadás pedig egy valóban hasznos, könnyen megtalálható és jól kezelhetõ honlaphoz juttatta az elõtte weboldallal még nem rendelkezõ Autó-Expanzió Kft.-t."

A honlapkészítés eredménye

A honlapkészítés után

Varga István aki a legtöbbet tesz a mazda honlap fejlõdéséért, így nyilatkozik a honlapról: "Kezdetben, mint minden induló weblap esetében, kevesen keresték fel az oldalt, de az idõ elõrehaladásával „fokozatosan nõtt a látogatottság, egy pár hónapja már a havi 12.000 látogató stabilan megvan.” És ez folyamatosan emelkedik. Ez nem csak több száz hûséges és visszatérõ látogatót jelent egész Európából, de még az USA-ból is, hanem jelentõs számú vásárlt egész Magyarorszg területérõl. A kersõmarketing is elérte célját, hiszen az általunk fontos kifejezésekre a Google találati listájában az elsõk között vagyunk (pl.mazda szerviz). A keresõoptimalizáls még mindig nem ért véget, folyamatosan javulnak pozícióink. "

A honlapkésztés, keresõoptimalizlás, keresõmarketing és az internet marketing tanácsadás folyamatos

Lassan két év távlatában az Autó-Expanzió Kft. is belátta, hogy az internet egy jó honlap és az online marketing segítségével nem várt eredményeket lehet elérni egy cég életében, és nyugodt szívvel bízza továbbra is online jelenlétét a Standard-Team Kft-re. Kersõmarketing és keresõoptimalizálás folyamatos munkát igényel, de ennek eredményei az árbevételben hamar jelentkeznek. Ennek megfelelõen további fejlesztések várhatók az oldalon, a rendszeres support és az oldal folyamatos frissítése teszi az oldalt naprakésszé, hogy még több információéhes látogatót tudjanak ezek után is kielégíteni, tovább nvelve az internetbõl fakadó bevételeiket…

Honlapkészítés online marketing tanácsadó segítéségvel? A hatékony honlapkészítés titka az online marketing tanácsadás alapján készülõ honlap!

Kérje ajánlatunkat itt!

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

direct response

Válaszra ösztönző Direct Marketing vagy egyéb marketing tevékenység. Eszközei lehetnek: válaszlevelezőlap, kuponos hirdetés, hirdetésben megjelenő telefonszám, E-mail postaláda, stb.