Minõségügyi szakember, minõségügyi vezetõ képzés: 2006.10.03-05-én, belsõ auditor tanfolyam: 2006.06.13-15-én.

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Minõségügyi szakember, minõségügyi vezetõ képzés: 2006.10.03-05-én, belsõ auditor tanfolyam: 2006.06.13-15-én.

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

Kinek ajánljuk ISO 9001 belsõ auditori tanfolyamunkat? Miért jó, ha Ön is részt vesz rajta? Kérjük, olvasson bele!

 

2006.06.13-15között a STandard-Team Kft. ISO 9001 belsõ auditori tanfolyamot tart. 

 

Ha jelentkezni kíván tanfolyamunkra, kérjük töltse le ide kattintva a jelentkezési lapot!! Kérjük, a kitöltött jelentkezési lapot a rajta szereplõ faxszámra aláírva visszaküldeni szíveskedjék. 

 

Kinek érdemes részt venni ezen a tanfolyamon? Már nagyon sok elégedett partnerünk bizonyítja, hogy majdnem mindenkinek! A Belsõ auditori tanfolyamainkról szóló vevõi véleménykérés eredményérõl ide kattintva olvashat! De kinek is ajánljuk tehát? 

Azon cégek vezetõinek, munkatársainak, akik ISO 9001 szabvány szerinti minõségirányítási rendszert terveznek bevezetni, mert bõvebb információt kaphatnak arról, mi vár rájuk a következõ idõszakban, és megtudhatják, hogyan lehet jól használni a minségirányítási rendszert. Mivel a tanfolyamot egy minõségirányítási rendszert kiépítõ és egy tanúsító cég munkatársai tartják, képet kaphatnak arról is, mire számíthatnak az auditon, mire kell készülni.

 

Azon cégek vezetõinek és munkatársainak, akiknél bevezetés alatt áll az ISO 9001 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer, mert ötleteket kaphatnak arról, hogyan lehet a szabvány követelményeit a gyakorlatban megvalósítani, megtanulhatják azokat a technikákat, melyek segítségével minden munkatárs bevonható a minõségirányítási rendszer megvalósításába, így elkerülhetõ, hogy egy-két ember nyakába szakadjon minden feladat, illetve az, hogy a cég kellemetlen helyzetbe kerüljön auditon.

Azon cégek vezetõinek és munkatársainak, akik már rendelkeznek tanúsított minségirányítási rendszerrel, és szeretnék azt folyamatosan, lehetõleg külsõ segítség nélkül mûködtetni, mert a tanfolyam során nem csupán az ISO 9001 szabvány követelményeit ismerik meg a résztvevõk, hanem képesek lesznek vállalatuknál önállóan belsõ auditokat lefolytatni, megtalálni a mûködés gyenge pontjait, meghatározni a javítás módját, ezzel segítve vállalatuk fejlõdését, fenntartani a minõségirányítási rendszer és a cég mûködésének szerves egységét

  

Miért pont a STandard-Team Kft. tanfolyamát érdemes választani?

 

Mert az oktatók naponta vesznek részt minõségügyi felkészítésben, tanúsításban, így az ISO 9001-hez kapcsolódóan mindkét oldalról pontos információkhoz juthatnak a résztvevõk.

 

Mert nagy gyakorlattal rendelkezünk belsõ auditori tanfolyamok szervezésében, megtartásában, olyan módszert dolgoztunk ki, melynek segítségével a résztvevõk hatékonyan és önállóan lesznek képesek belsõ auditokat lefolytatni, s közben a színvonalas ellátásról sem feledkezünk meg.

Mert tanfolyamunk gyakorlatilag nem jelent plusz költséget az Ön cége számára, hiszen a tanfolyam költsége a 32/2001 OM rendelet alapján a szakképzési költség terhére teljes mértékben elszámolható!

 

A tanfolyam képzési programjának összefoglalása itt olvasható

Ha jelentkezni kíván tanfolyamunkra, kérjük töltse le ide kattintva a jelentkezési lapot!! Kérjük, a kitöltött jelentkezési lapot a rajta szereplõ faxszámra aláírva visszaküldeni szíveskedjék. 

ISO 9001, ISO 14001 rendszerkiépítéshez kérje ajánlatunkat itt!

 

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

beszerzés

Szűkebb értelemben a termeléshez szükséges anyagok, segédanyagok stb. megvásárlását jelenti. Tágabb értelemben a tevékenységek elvégzéséhez szükséges valamennyi input megszerzését takarja, a vállalat stratégiai céljainak megfelelően.