Email marketing tanácsadás, hatékony hírlevél küldés, új ügyfelek szerzése a potenciális vevő megszólítása

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

E-mail marketing

A potenciális vevő megszólítása: az e-mail marketing

Ne csak azokra támaszkodj, akik a Te termékedet akarják, érd el segítségünkkel azokat is, akik még azt sem tudják, hogy Rád van szükségük! Az e-mail marketing segítségével magadhoz édesgethetsz olyan leendő ügyfeleket, akik általánosságban érdeklődnek az iránt a téma iránt, amiben Te is dolgozol. Egy lakberendezési tippeket ígérő hírlevélre sokan feliratkoznak, ha költeni szeretnének ebben a témában. Sok színes és hasznos hír között szépen kiemelve megjelenik majd a Te terméked is, mondjuk egy új fajta bőr ülőgarnitúra, és a hálás vevő, a sok hasznos információ között felfedezve ezt  az ajtó lehetőséget, már vsárol is!

 Érdekel a e-mail marketing tanácsadás szolgáltatásunk? Kattints ide, és kérdd ajánlatunkat e-mail marketing tanácsadásra!

Az e-mail marketing buktatói, a hírlevél küldés veszélyei

A hírlevelek és direkt e-mailek kiküldése megsokszorozhatja weblapod látogatottságát és ezáltal vevőid számát is. Ez a fegyver azonban rosszul is elsülhet, amennyiben nem ismered a törvényi előírásokat vagy azokat a marketing elveket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy levelünket leendő partnereink ne csak egyszerűen kitöröljék -sőt rosszabb esetben pert indítsanak ellenünk- ,sokkal inkább megelégedett és visszatérő új vevőkké váljanak.

Az e-mail marketing tanácsadás

E-mail marketing tanácsadóink részletesen elemzik a feladatot, piacot és a lehetőségeket, majd ezek alapján tesznek javaslatot az e-mail marketing stratégia kialakítására. Az e-mail hírlevelek kiküldését saját fejlesztésű hrlevél küldő szoftverünk, az Active Mail program segítségével végezhetjük el.

 

 Érdekel a e-mail marketing tanácsadás szolgáltatásunk? Kattints ide, és kérdd ajánlatunkat e-mail marketing tanácsadásra!


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

klaszterelemzés

Valamely felmérésben szereplő személyek csoportosításának statisztikai technikája, nem egyes kritériumok szerint, mint pl. kor vagy nem, hanem nagyszámú jellemző alapján. A csoportosítás hasznos a kvantitatív kutatás elemzésére, ahol pszichografikus csoportok alakíthatóak ki.