Marketing és PR tanácsadás, ATL és BTL kommunikáció

logo
cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Marketing és PR

Marketing és PR. Valahol mindkettő célja az, hogy nyereségesebben működjön a vállalat. Több ügyfél vásároljon és minél többet adjon azért, amit el kívánunk adni.  ATL és BTL kommunikáció, Internet marketing és Online PR. Ezeken a területeken vagyunk igazán otthon. Módszereink nem hagyományosak. Az esetek többségében segítségül hívjuk a leghatékonyabb marketing eszközt a keresőmarketing alapú honlapkészítés varázsdobozt, mely megdöbbentő eredményeket hoz. Ezt referenciáink is tanúsítják. Érdemes beleolvasni az alábbi tanulmányokba, de ha szolgáltatásaink részletei érdekelnek a fenti linkek közül vagy a tanulmányok allatt folytatódó részletes leírásokból választhatsz. Vagy egyszerűen csak kérd ajánlatunkat itt! Amennyiben a keresőoptimalizálás vagy valemely más rész szolgáltatásunk, pl. arculattervezés, e-mail marketing vagy a hirdetés szervezés érdekel, szívesen állunk rendelkezésre ezeken a területeken is.

Több árbevételt szeretnék - marketing,ami elad!

Tudod mit szeretnél, és megvalósítsuk azt, vagy tanácsunkra vársz? Akár meghatározott feladatok elvégzése, akár komplett marketing stratégia kidolgozására kérsz bennünket, a költséghatékony megoldásokat keressük meg számodra! Ha bennünket bízol meg a teljes kivitelezéssel, nincs más dolgod, mint megadni az irányszámokat: mennyivel szeretnéd növelni értékesítésed volumenét, és mennyi pénzt tudsz a marketingre szánni. Ezek alapján, valamint megvizsgálva jelenlegi marketing stratégiádat, kidolgozunk egy olyan marketing tervet,ami megvalósítja célkitűzéseidet. Nem kell mást tenned, mint jóváhagyni és jelentéseinket áttekinteni.

Fix vevőim vannak, jobb vállalati imázs elérése a célom - PR szolgáltatások

A jól kialakult vevőkörrel rendelkező vagy monopol helyzetben lévő vállalkozások számára nem első sorban a marketing, sokkal inkább a PR a létfontosságú tevékenység. PR tanácsadás alapja egy PR terv, mely meghatározza, mit is teszünk a kívánt cél elérésének érdekében. A vállalat PR osztályával együttműködve, vagy a feladatokat teljesen átvállalva  költséghatékony módon mutatjuk be Vállalatod pozitív arculatát a Világnak.

 


Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

elõírás (specifikáció)

dokumentum, amely követelményeket határoz meg MEGJEGYZÉS: Egy elõírás vonatkozhat tevékenységekre (pl. eljárás-dokumentum, folyamatra vonatkozó elõírás és vizsgálatra vonatkozó elõírás), vagy termékekre (pl. termékelõírás, funkcionális elõírás és rajz).