Eladni bármit, kis költséggel ez marketing tanácsadás lényege.

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Marketing tanácsadás

Eladni bármit, kis költséggel ez marketing tanácsadás lényege.

Mit szeretnél eladni?- mondd, és mi mutatjuk az utat! Üljünk össze, beszéljük meg, mi az, amit céged értékesít, hogyan teszed ezt most, és tapasztalataink alapján elmondjuk, mit tennénk mi még mellé. Tudom, igen jól csinálod, de hidd el, egy külső személőnek más jut eszébe, és ne feledd, hogy nem Te leszel az első ügyünk a marketing terén! Láttunk és készítettünk sok megoldást, Veled együtt nincs olyan aki jobb lehetne nálunk!

 Érdekel a marketing tanácsadás szolgáltatásunk? Kattints ide, és kérdd ajánlatunkat marketing tanácsadásra!

Marketing tanácsadás menete

A marketing tanácsadás nálunk az Ügyféllel való együttélést jelenti. Beleéljük magunkat a cég helyzetébe, a siker és a lehetetlen bukás is közös! A célunk egy: sikereket elérni termékeid, szolgáltatásaid értékesítésében!

 A marketing tanácsadás első lépése a helyzetfelmérés

Tudnunk kell, hogy állsz most, milyen módszereket alkalmazol. Ezeket elemezzük hatékonyság és költség szempontból, majd megtesszük javaslatainkat. Ha kvánod, éves, vagy több éves szerződés keretében kísérjük végig céged marketingjének életét. Marketing tervet kszítünk, mely alapján pontosan és precízen, kapkodás nélkül tudjuk végezni az értékesítés növelést.

 A marketing terv a marketing tanácsadás alapja

A marketing terv általában rövid vagy közép távon határozza meg Céged marketing feladatait. Megjelöljük a feladatok felelőseit, a határidőket és a költségeket. Célokat tűzünk ki, melyeket az akciókkal el kívánunk érni, így pontosan tudhatod: mit, miért és milyen várható hatékonysággal végzünk.

 A marketing tanácsadás folyamata

A marketing terv alapján haladva folyamatosan konzultálunk Céged marketingeseivel. Elemzéseket végzünk, figyeljük az akciók hatását, szükség esetén beavatkozunk, majd jelentést készítünk arról, milyen eredményekkel is jrt a munka. Ezeket igyekszünk közvetlenül a termék vagy szolgáltatás értékesítésének növekedésével összekötni, így konkrét számokkal bizonyítani, mennyire jó befektetés is volt Számodra a marketing tanácsadás.

Megéri a marketing tanácsadás?

Rossz passzban van a gazdaság, nehezen megy a cég, csökkentenünk kell a marketing költségeket! Nagyon sokszor hallom ezt az öngyilkos mondatot! Ha jön a víz, úszni kell, energiát befektetni, nem elengedni magunkat, és lesüllyedni! Igen, a marketing az, ahol nem szabad költséget csökkenteni, fontos azonban a hatékony marketingre hangsúlyt fektetni! Mi költséghatékony marketing módszerekkel találjuk meg Neked az utat a fejlődés felé, amikor mindenki a pusztulás felé rohan!

 

 Érdekel a marketing tanácsadás szolgáltatásunk? Kattints ide, és kérdd ajánlatunkat marketing tanácsadásra!


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

telemarketing

Reklámüzenetek eljuttatása közvetlenül az emberekhez, telefonon keresztül. In-bound: ha az ügyfél kezdeményezi a hívást, out-bound, ha kimenő hívásról beszélünk.