Pályázat gyűjtemény: pályázat írás és pályázat figyelés

logo
cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

A legfrissebb pályázatok és lehetőségek

 Sikeres pályázat – 100%-os garancia!

Úgy gondoljuk a pályázatokat nem írni, megnyerni kell! Pályázat írásért senki nem szeretne fizetni, pályázatot megnyerni, pénzt kapni, azonban mindenkinek Öröm! Osztozzunk ebben az örömben! A pályázatok megnyerésében nyújtott segítségünk valódi jutalmát  és meghatározó részét (a sikerdíjat) csak a pályázatot kiíró pozitív döntésekor, illetve a sikeres lebonyolításkor kérjük!

A munkánkra 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk. Azaz, ha a végső pályázatát formai hibák miatt elutasítanák, akkor Ön a pályázati projekt menedzsment szolgáltatásunk teljes árát visszakapja. Méghozzá egyetlen kérdés nélkül.

Pályázatok készítése

A pályázat készítésének megbízása minden esetben írásos.
A pályázatok elkészítése a megbízó és a Vállalkozás fejlesztési portál pályázatíró partnerének közös munkája, amelyek során a megbízónak és a megbízottnak is kötelezettségei vannak.

A megbízott kötelezettségei pályázatírás esetén:

 • A rendelkezésre bocsátott információkat bizalmasan kezeli; külső -harmadik-  félnek a megbízó hozzájárulása nélkül betekintést nem enged;
 • A pályázatot a pályázati kiírásnak megfelelően állítja össze az előírásoknak megfelelő formanyomtatványok felhasználásával;
 • A megbízónak rendelkezésére bocsátja a pályázat elkészítéséhez szükséges információkat, és tanácsadás jelleggel segítséget nyújt a pályázat szöveges indoklásának és a kapcsolódó mellékletek elkészítésében.

Megbízó kötelezettségei a pályázatírás során:

 • Rendelkezésre bocsátja azon céginformációkat, amelyek a pályázat elkészítéséhez szükségesek;
 • Az egyeztetett tanácsadási időpontban a cég kijelölt munkatársai a megbízott képviselőjének rendelkezésére állnak;
 • Biztosítja a pályázat elkészítéséhez szükséges tárgyi erőforrásokat;
 • A pályázat elkészítéséhez és a benyújtásához szükséges pénzügyi erőforrásokat biztosítja.
  A pályázat elkészítéshez szükséges információk és adatok helyességéért és pontosságáért a megbízó vállalja a felelőséget.
  A megbízó hozzájárul, hogy a céginformációkat a STandard-Team Kft. központi adatbázisában tárolja és feldolgozza a pályázat elkészítése során. Amennyiben a megbízó igényli, a jövőben tájékoztatást kap az aktuális pályázatokról, amelyek a cégére vonatkozhatnak.

   Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

etnocentrikus marketingstratégia

A belföldi piac felsőbbrendűségét feltételező, s az ott folytatott marketingtevékenységet változtatások nélkül érvényesítő stratégia a külpiacokon.