Az év utolsó olyan tanfolyama, ahol pontos információt kaphat az ISO 14001:2004 szabványról!

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Az év utolsó olyan tanfolyama, ahol pontos információt kaphat az ISO 14001:2004 szabványról!

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

Sokan talán nem is tudnak róla, hogy már érvénybe lépett az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány. Sokan talán hallottak annyit, hogy nem sok változás történt. Csak részletek módosultak. De mint tudjuk, az ördög mindig a részletekben lakik… 

AKCIÓ!!!!!!!!!!

Tanfolyamunk résztvevõi számára olyan oktatási segédanyagot biztosítunk, melybõl pontosan megismerhetik az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány követelményeit.

A STandard-Team Kft. 2005 szeptember 23-án tart tanfolyamot az új szabvánnyal kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról. Ha nem csak arra kíváncsi, hogy mit tartalmaz az új szabvány, vagy mik a változott elõírások szövege, hanem arra is, hogyan lehet ezeket megvalósítani, akkor jelentkezzen 1 napos tanfolyamunkra kérje ajánlatunkat a tanfolyamra itt!


2006.május 15-ig minden tanúsított cégre át kell állni az ISO 14001:2004 szabványra. Akiknek az idén volt felülvizsgálati auditja, és még nem sikerült megvalósítani az új követelményeket, azok megtarthatták az Iso 14001:1996 szerinti tanúsítványt. Jövõre azonban erre már nincs lehetõség, meg kell felelni az új szabályoknak. Valóban nem sok a változás, de nem mindegy, hogy ezeket hogyan illesztjük a rendszerbe. Figyelem! Az új szabvány ismeretét az auditorok vizsgálják!

A képzés módszere, mint a többi tanfolyam esetén is:

 

gyakorlatközpontú, interaktív. A résztvevõk nem egy elõadást hallgatnak meg az új elõírásokról, hanem gyakorlati példákon keresztül módszert a megvalósításhoz. A képzés mindvégig konzultációs rendszerben folyik, a felmerülõ kérdéseket az elõadók azonnal megválaszolják.


AKCIÓ!!!!!!!!!!

Tanfolyamunk résztvevõi számára olyan oktatási segédanyagot biztosítunk, melybõl pontosan megismerhetik az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány követelményeit.

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

minõségfejlesztés

a minõségirányításnak az a része, amely a minõségi követelmények teljesítési képességének növelésére összpontosít MEGJEGYZÉS: A követelmények bármilyen szempontra vonatkozhatnak, pl. az eredményességre , a hatékonyságra , vagy a nyomonkövethetõségre .