Az ISO 9001 tanúsítvány megszerzésére irányuló, tűzoltókészülék forgalmazók, gyártók ellenőrzést végzők részére szóló felkészítés programja:

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

ISO 9001 rendszer kiépítése tűzoltó készülék karbantartóknak hihetetlenül olcsó áron!

2012-02-28
Szerző: Máté Balázs,


Cikk ajánlása Cikk myomtatása

Az ISO 9001 tanúsítvány megszerzésére irányuló,  tűzoltókészülék forgalmazók, gyártók ellenőrzést végzők részére szóló felkészítés programja:

A 28/2011 BM rendelet az Országos tűzvédelmi szabályzatról és az 50/2011 (XII. 20.) BM rendelet szerint a tűzoltó készülék karbantartóknak kötelező az ISO 9001 rendszer bevezetése és tanúsítása! Tudjuk nyűg, de most olcsón és hatékonyan megfelelhetsz a jogszabályoknak!

ISO 9001 rendszer kiépítése tűzoltó készülék karbantartóknak hihetetlenül olcsó áron!


Kifejezetten tűzoltó készülék karbantartók számára indítunk csoportos ISO 9001 rendszer kiépítést, melynek ára minimum 8 cég jelentkezése esetén csupán 49.900 Ft!

A csoportos felkészítés keretein belül úgy alakíthatod ki ISO 9001 rendszeredet, hogy az ne jelentsen felesleges terhet a cég működése során.


Az ISO 9001 kialakítás programja magában foglalja a csoportos konzultációt és oktatást az ISO 9001 rendszer kialakításáról és bevezetéséről.

Az ISO 9001 tanúsítvány megszerzésére irányuló,  tzoltókszülék forgalmazók, gyártók ellenőrzést végzők részére szló felkészítés programja:


2012. március 27. kedd Csoportos konzultáció és oktatás az ISO 9001 rendszer kialakításról és bevezetéséről. Minta dokumentációs rendszer átvétele, használatának megértése.
2012. május 8. belső audit csoportos megtartása, hibák javítása, konzultáció a helyszíni belső audit megtartásáról, tanúsító kiválasztása.

A tanfolyamokon a nagy érdeklődésre való tekintettel korlátozott számban tudunk csak jelentkezést elfogadni, ezért add le jelentkezésedet most! Kattints ide!

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

munkakörnyezet

olyan feltételek köre, amelyek között a munkavégzés történik MEGJEGYZÉS: Ezek között a feltételek között szerepelnek a fizikai, a társadalmi, a lélektani és a környezeti tényezõk (pl. hõmérséklet, ösztönzési rendszerek, ergonómia és a levegõ összetétele).