AQAP tanácsadás AQUAP tanúsítvány megszerzése AQAP - NATO normatív dokumentumok szerinti minőségirányítási rendszerek

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

AQAP

AQAP - NATO normatív dokumentumok szerinti minőségirányítási rendszerek

Magyarországon a Magyar Honvédség az egyik legnagyobb vevő. A hadsereg nemcsak a hagyományosan értelmezett hadiipari eszközöket szerzi be, hanem nagy mennyiségben vásárol textil- és élelmiszeripari termékeket is. A megrendelések az építőipart érinti, valamint különböző szolgáltatásokat vesznek igénybe, mint például takarítás, őrzés-védelem.

Ha kíváncsivá tettük, AQAP rendszer kiépítésre kérdd ajánlatunkat itt!

A beszállítók kiválasztásában fontos szerepet kap a minőségirányítási rendszer működtetésének színvonala. Ez a NATO országokban már követelmény, és csatlakozásunk óta Magyarországon is az. Sok magyar cég nem tud a NATO kínálta lehetőségekről, ami azt eredményezi, hogy a hazai katonai beszálltások lehetőségétől is eleshetnek.

 A Magyar Honvédség követelményrendszere is a NATO AQAP

A Magyar Honvédség követelményrendszere is a NATO AQAP normatív dokumentumok által támasztott követelményekre épül, amelyek hivatkoznak az ISO 9001:2000 előírásokra. A hazai és a klföldi katonai megrendelések elnyeréséhez szükség van a katonai követelmények szerinti minőségirányítási rendszer kialakítására, az egyre élesedő piaci verseny miatt ez már elengedhetetlen egy vállalkozás számára. A közbeszerzési törvény a hazai vállalkozóknak csekély előnyhöz jutnak, de ez nem elegendő, ha nem rendelkezik egy hatékonyan működő minősgirányítási rendszerrel. A nemzetközi pályázatok esetében pedig számít, ha egy vállalkozás nem rendelkezik tanúsított minőségirányítási rendszerrel. Ha felkeltettük érdeklődésed, kérdd ajánlatunkat ide kattintva.

NATO AQAP felkészítés

A Standard-Team Kft. segítségével teljesíthetitek a Magyar Honvédség és a NATO által támasztott követelményeket. Tanácsadó munkatársaink segítenek kiépíteni egy olyan hatékony minőségirnyítási rendszert, amely nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is helytáll. Amennyiben Te már rendelkezel AQAP rendszerrel, de még nem felel meg az új 2000-es sorozatnak, úgy vállaljuk rendszered átalakítását is. Részletesebb tájékoztatóért kérdd ajánlatunkat ide kattintva.

Az AQAP előnyei:

  • nemzetközi szinten elfogadott
  • jól integrálhat más irányítási rendszerekbe
  • nemzetközi tenderek megnyerésére nagyobb esélyt biztosít

 

Amennyiben az AQAP katonai minőségirányítási rendszer felkeltette érdeklődését, ref="javascript:ujablak(463,550,'ajanlatkeres.php?lang=hu','','_blank',1)">kérdd ajánlatunkat itt!Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

marketing alapstratégia

A vállalat vagy a stratégiai üzleti egységek céljainak kitűzése és azon eszközök hosszabb távra történő, tartós meghatározása, amelyek révén a marketingfunkció menedzselésével e célok megvalósíthatók.