Új, ingyenes szolgáltatás a Facebook használóinak - Who deleted me

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Nem marad titokban ha törli ismerősét a Facebookon

2011-05-27
Forrás: techline.hu


Cikk ajánlása Cikk myomtatása

Ha csak néhány ismerősöd van a Facebookon, könnyen észreveszed, ha valaki megszakította veled a kapcsolatot. Több száz barát esetében legfeljebb csak annyit veszünk észre, hogy csökkent az ismerőseink száma. De ki volt az, aki törölt bennünket?

Egy új szolgáltatás azonban figyelemmel tudja kísérni, hogy Facebook kapcsolataink közül ki tűnt el, azaz ki törölt minket ismerősei közül.

A “Who Deleted Me” oldalon egy ingyenes szolgáltatásra lehet bejelentkezni, ami folyamatosan figyeli az ismerőseinket tartalmazó listát. Ehhez nincs szükség új regisztrációra, csak a Facebook accountunkat kell összekapcsolni az alkalmazással. Ekkor természetesen engedélyt kell adni, hogy a Who Deleted Me hozzáférjen bizonyos adatainkhoz, de ezt az engedélyt bármikor vissza is vonhatjuk.

Ettől kezdve, ha a szolgáltatás észleli, hogy az ismerőseink száma csökkent, akkor egy e-mail-értesítést küld a címünkre, amiből megtudhatjuk, ki az, aki a továbbiakban nem akarja velünk tartani a kapcsolatot a Facebookon keresztül.

Ezen felül a szolgáltatás weboldalán különböző kimutatásokat is elérhetünk. Így többek között napi, heti és havi statisztikát kaphatunk arról, hány új ismerősünk lett az adott időszak alatt, illetve hányan töröltek minket. Egy grafikon pedig ismerőseink számának alakulását is megmutatja a lekérdezést megelőző hónapban.

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

termékkoncepció

Eszerint a fogyasztók azokat a termékeket kedvelik, amelyek kiváló minőséget, teljesítményt és innovatív tulajdonságokat kínálnak. A termékorientált szervezetek menedzserei energiájukat arra összpontosítják, hogy jó minőségű termékeket gyártsanak és azokat folyamatosan tökéletesítsék.