Honlap elemzés és optimalizálás

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Honlap elemzés

Forgalmad hány százalékát köszönheted honlapodnak? Csak szólok, 20 alatt minden rossz!

Sokszor mesélem, hogy a cégcsoportunkba tartozó cégek marketingje 80%-ban az Interneten alapszik. Ügyfeleink erre azt mondják, persze, mert ez olyan szolgáltatás. Erre el szoktam mesélni 3-4 történetet referenciáink közül, akikre aztán nem lehet ráfogni, hogy internet alapú cég, és mégis jelentős árbevétel növekedést értek el hatékony honlapjuk révén. Temetkezési vállalkozás, új autó értékesítés (Mazda vagy Honda szalon), játékbolt. Új autót vagy temetkezést eladni a Neten, azért ezt soha nem gondoltad volna, nem? Elemzésünk segítségével hatékonyabbá teheted Internetes megjelenésedet, és valódi marketingest csinálhatsz a honlapodból.

Vállalti arculat kialakítása? Kattints ide, és kérdd ajánlatunkat arculattervezésre! 

Mitől függ, mennyire értékes a honlapom?

 Gondoljuk végig, mi kell a sikerhez az Interneten.

1. Sok látogató. Azaz növelnünk kell honlapod látogatottságát. Ehhez a keresőmarketingen kívül még rengeteg egyéb eszköz áll rendelkezésünkre. Honlap elemzéseink során értékeljük azt is, mennyire keresőoptimalizált a weblapod, illetve a látogatottság növelés mely egyéb taktikáit alkalmazod.

2. Ha sok a látogatónk, nem szabad elriasztani őket. Nem kell, hogy a Te honlapod legyen a legszebb a világon, de legalább ne legyen igénytelen és ronda. Egy szép grafikával megnyerheted leendő Ügyfeled, bizalmat ébreszthetsz benne Céged iránt.

3. Az eladásösztönzés lényege, hogy ha már sok látogatónk van, a design is elfogadható, ezek a látogatók ne pattanjanak el a honlapodról, jussanak el a kívánt céloldalig (pl. vásároljanak, olvassák el a PR üzeneted). Ehhez a szövegíráson kívül programozási technikák és marketing trükkök is kellenek. Vajon alkalmazod Te ezeket?

Honlap elemzés? Kattints ide, és kérdd ajánlatunkat Honlap elemzésre! 


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

javítás

tevékenység egy nem megfelelõ terméken, hogy azt a szándék szerinti használatra elfogadhatóvá tegyék 1. MEGJEGYZÉS: A javítás magába foglalja azt a helyreállító tevékenységet, amelyet egy eredetileg megfelelõ terméken végeznek, hogy ismét használhatóvá tegyék, ...