PR tanácsadás és online PR Belső PR, belső kummunikáció, A Corporate PR tanácsadás az ismerttség növelésére, Vállalati komunikáció (Corporate PR tanácsadás)

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

PR tanácsadás

Hogy akarsz sikeres lenni, ha nincs jó hírneved, avagy mi is az a PR?

Bármi is legyen az a célod az üzleti életben, jó hírnév nélkül sokkal nehezebben fogod elérni. Arról, hogy a cégről illetve a cégvezetésről mit gondolnak az érdekelt felek a PR gondoskodik.  Fontos az Ügyfél, a leendő Ügyfél (az egész társadalom) és a munkatársaid is.  Célcsoportoknak megfelően a PR két fajtáját különböztetjük meg: belső kommunikáció és vállalati kommunikáció .

 Érdekel PR tanácsadás szolgáltatásunk? Kattints ide, és kérdd ajánlatunkat PR tanácsadásra!

Vállalati komunikáció (Corporate PR tanácsadás)

Vállalati PR tanácsadás szolgáltatásunk segítségével az általad kiválasztott célcsoport számára mutatunk vállalatodról egy kívánatos képet. Ügyfelek, leendő és potenciális vevők bizalmának kiépítése Céged irnt, ez minden vásárlásnak az alapja.

A corporate PR tanácsadás, mint a marketing alapja

Nagyon sokan döntenek egy termék mellett vagy tagadják meg vásárlását azért, mert az azt forgalmazó vállalat szimpatikus számukra vagy nem. Az imázs változtatható, javítható, ha néha hosszú munka eredménye is. PR tanácsadás szolgáltatásunk segítségével a megfelelő helyen a megfelelő kommunikációt a megfelelő célcsoporthoz eljuttatva felgyorsíthatjuk a pozitív vállalati kép kialakulását. Tapasztalt PR tanácsadóink jelentős referenciákkal rendelkeznek a corporate PR területén is.

A Corporate PR tanácsadás az ismertség növelésére

Van amikor a nulláról kell indulnunk. Egy termék vagy egy szolgáltatás bevezetése a piacra PR eszközök segítségével a leghatékonyabb. Vannak olyan esetek is, amikor a marketing tehetetlen: pl. a terméket törvényi szabályozások miatt nem lehet reklámozni. Ilyenkor az egyetlen út a hatékony PR. De az ilyen extrém esetektől eltekintve is elengedhetetlen minden vállalkozás és termékei illetve szolgáltatásai számára az ismertség. PR tanácsadás szolgáltatásunk célja, hogy az ismertség a TE cégednek se legyen akadály.

Belső PR, belső kummunikáció

A belső PR feladata értelmezésünk szerint a vezetők kommunikációja az érdekelt felek felé. Ők lehetnek az ügyfelek és a munkatársak is. Belső PR tanácsadás szolgáltatásunk célja ;egy PR tervben meghatározott feladatkör kialakítása és menedzselése. Munkatársad legyen büszke arra, hogy a Te cégednél dolgozik. Vevőd örüljön, hogy Cégedtől vásárolhat. Ez a PR tanácsadás eredménye, és a marketing alapja.

Online PR tanácsadás

Az Online PR tanácsadás a PR Interneten történő, költséghatékony kivitelezését jelenti. Ma a döntéshozók és a vásárló erő túlnyomó részét képező népesség az Internet segítségével tájékozódik. Az internetes megjelenések árai összehasonlíthatatlanul kedvezőbbek, mint a hagyományos médiában való megjelenésé. A professzionális Online PR azonban még kevesek számára ismert. Elemei sok helyen megtalálhatóak, azonban komplexitásában nehéz velünk versenyre szállni.  

 Érdekel PR tanácsadás szolgáltatásunk? Kattints ide, és kérdd ajánlatunkat PR tanácsadásra!


Kapcsolódó tartalom a Vállalkozás fejlesztési portálon:


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

minõségirányítási rendszer

irányítási rendszer egy szervezet vezetésére és szabályozására, a minõség szempontjából