AMIC Könyvelő és Adótanácsadó Iroda

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a tanulmányok listájához Következő

AMIC Könyvelő és Adótanácsadó Iroda

AMIC Könyvelő és Adótanácsadó Iroda
Indulás dátuma: 2010-01-14

Könyvelés és bérszámfejtés "csak Önnek"

Saját, személyre szabott könyvelő, és bérszámfejtő mely valóban foglalkozik cégemmel? Á, az sokba kerül. A beszállítónak kiadott könyvelés és bérszám-fejtés pedig személytelen, nem kapok azonnali visszajelzést, az adatok nem naprakészek, a könyvelő és bérszámfejtő nem csak velem foglalkozik, így nincs tisztába az én ügyeimmel. Ugye ez az Ön dilemmája is, amikor a könyvelésre, bérszámfejtésre gondol? A milyenk is ez volt. Az AMIC Könyvelő és Adótanácsadó Iroda tulajdonosai nagy részben nem könyvelők, hanem más cégek tulajdonosai, cégvezetők. A Amic azért jött létre, mert nem találtuk azt az optimális megoldást, amit szerettünk volna magunknak: egy pontos és precíz, megbízható- nagy tudású könyvelőt, aki nem csak bejelenti, hogy mennyi a fizetendő adó, hanem segít annak optimalizálásában, tanácsokkal lát el és valóban pénzt takarít meg cégeinknek. Mikor mi megalapítottuk könyvelési és bérszámfejtési irodánkat, elhatároztuk, hogy amikor külsős ügyfeleink lesznek, akkor őket is olyan színvonalon szolgáljuk ki, mintha saját cégről lenne szó. Addig terhelünk egy könyvelő és bérszámfejtő munkatársat, amíg MINDEN EGYES CÉGÉT NAPRAKÉSZEN ISMERI.

Könyvelés és bérszámfejtés valamint pénzügyi tanácsadás Önnek

A Könyvelés és a bérszámfejtés mellett fontos, hogy a könyvelő és a bérszámfejtő tanácsokkal is ellássa a cégvezetést. Nem egyszerűen lekönyvelni kell a céget, hanem segíteni is tudni kell annak nyereségessé válásában. Trükkök százait kell manapság alkalmaznunk, ahhoz, hogy talpon maradjunk. És ezeknek a trükköknek kisvállalkozások esetében még törvnytelennek sem szabad lenniük. Mi ismerjük a kiskapukat, melyek nem járnak a törvények átlépésével, de jelentős megtakarításhoz vezethetnek. Munkatársaink magasan képzett, tapasztalt szakemberek, akik folyamatosan nyomon követik a változásokat, tanácskozásokra járnak, konzultálnak, tájékozódnak a lehetőségek és a törvények felől. Korábban gyakran éreztem úgy, amikor könyvelőm és főleg bérszámfejtőm számláját kifizettem, hogy ez a mai hatalmas bürokratikus világ nyűge, terhe, egy adónem, amellyel sarcolják vállalkozásomat. Ezen tapasztalatok alapján saját könyvelési cégünk szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy ez egy valóban többlet értéket teremtő szolgáltatássá váljon, melynek díjai megtérülnek, mint bármely befektetés.

Szolgáltatásaink:

* könyvelés
* bérszámfejtés
* adótanácsadás
* cégalapítás
* adóhatóság előtti képviselet

Amennyiben szolgáltatásainknak csak egy részét kívánja igénybe venni, ez irányba is nyitottak vagyunk. Vállaljuk továbbá egy, már elkészült könyvelés felülvizsgálatát, esetleges újrakönyvelését. Egyéni igényeket is teljesítünk! A szolgáltatás keretén belül, a könyvelés elvégzése után havi adatokat biztosítunk a gazdálkodást érintő kérdésekről, mint pl.: pénztár, bankegyenleg, fizetendő- visszaigényelhető ÁFA, stb.Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

környezeti politika

környezeti politika Egy szervezet környezeti teljesítményére vonatkozó általános szándékai és irányvonalai, ahogyan azt a felső vezetőséghivatalosan megfogalmazta. MEGJEGYZÉS: A környezeti politika kereket ad a cselekvéshez, valamint a környezeti célok és a környezeti előirányzatok kitűzéséhez.