Gépvásárlás 2007-ben ismét állami támogatással:az elsõ pályázatok 2007-ben!

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Gépvásárlás 2007-ben ismét állami támogatással:az elsõ pályázatok 2007-ben!

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

A január 30-án megjelent kiírások szerint ismét lehetõség van gépek, eszközök, berendezések állami támogatással történõ beszerzésére!

ISO 9001, ISO 14001 ISO17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Gépvásárlás 2007-ben ismét állami támogatással:az elsõ pályázatok 2007-ben!

A pályázatok a technológiai korszerûsítés köré fonódnak, amellett sok más egyéb beruházás támogatására adnak lehetõséget. A költségeknek most csak kisebb hányadát támogatják (20-40 %), de megnõtt az összeghatár, ami minimum 1 millió, de akár 500 millió Ft is lehet.  A legfontosabb kritérium a cégek minimum két éves múltja, a lezárt és jövõbeni gazdálkodása, mely mindenképpen növekvõ tendenciát kell, hogy mutasson az árbevétel tekintetében. Legalább 1 alkalmazottal kell rendelkezni, de nem lehet nagyobb a cég kisvállalkozásnál. Nem elhanyagolandó szempont ezen túl, hogy Magyarországon belül mely régióban helyezkedik el a vállalkozás, illetve maga a beruházás hol valósul meg.
Március elejétõl április végéig szûk két hónap áll rendelkezésünkre, hogy benyújtsuk a szükséges dokumentumokat, keressen bennünket mihamarabb, hogy elsõk között lehessen Ön is!

ISO 9001, ISO 14001, honlapkészítés pályázatból

  1. Gépek vásárlása mellett honlapkészítésre, menedzsment rendszerek bevezetésére is van lehetõség, most mindez egy pályázattal megoldható és az utóbbi célokat is belevéve a beruházásba az esélyünk is sokkal nagyobb lesz a támogatás elnyerésére!
  2. Mégis talán a legfontosabb a jó pályázatíró megbízása a projekt teljes körû menedzselésével, hiszen az nem a pályázat megnyerésével, hanem annak elszámolásával zárul, amit sajnos sokan elfelejtenek.
  3. Hogy eldönthessük, mely pályázat feltételeinek felel meg legjobban az Önök cégének, és minél hamarabb benyújthassuk pályázatát, keressen bennünket, vagy kérje ajánlatunkat itt!

ISO 9001, ISO 14001 ISO17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

eltérés

egy követelmény (3.1.2.) nem teljesülése