AMC támogatás - magyar élelmiszerek népszerűsítése rendezvényeken

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Vissza a cikkek listájához Következő

AMC támogatás - magyar élelmiszerek népszerűsítése rendezvényeken

2011-06-09


Cikk ajánlása Cikk myomtatása

Családi vállalkozások részvételét is támogatja az AMC a bel- és külföldi rendezvényeken

Pályázati felhívást tett közzé az Agrármarketing Centrum (AMC) a kis- és középvállalkozások, valamint a családi gazdaságok számára, hogy megjelenhessenek a magyar élelmiszeripart, gasztronómiát népszerűsítő, termékbemutató, szakmai illetve fogyasztói bel- és külföldi kiállításokon és rendezvényeken.

Az AMC célja, hogy elősegítse a hagyományosan magyar, klönleges és prémium minőségű termékek és kézműves élelmiszerek piaci pozíciójának, ismertségének növekedését kül- és belföldön egyaránt. Az utóbbi években az AMC kizárólag azokon a kiállításokon és rendezvényeken biztosított kedvezményes részvételi lehetőséget az élelmiszeripari vállalkozásoknak, amelyeken az intézmény maga is részt vett kiállítóként. A közösségi standon ilyenkor csak minimális területfoglalási és részvételi díjat kellett fizetniük a vállalkozásoknak.

Számos olyan kiállítást, fesztivált, rendezvényt is szerveznek mind bel- és külföldön, ahol az érdeklődő vállalkozók kis száma miatt nem érdemes az AMC-nek kollektív standon megjelennie, vagy – különösen a külföldi kiállításoknál – az intézmény adott évi munkaprogramjában nem szerepel közösségi részvétel. Ettől függetlenül lehetnek olyan célterületek, ahol egyes, speciális terméket előállító kisebb vállalkozások számára a megjelenés kiemelt üzleti jelentőséggel bír, ezért az AMC a pályázat kiírása mellett döntött.

A pályázatokat 2011 február 17. és augusztus 31. között lehet benyújtani az AMC-hez. A támogatás összege 200 000 - 2 000 000 Ft, melyhez legalább 50%-os vállalkozói önrészt kell biztosítania a pályázónak. A pályázatot legalább 60 nappal a rendezvény előtt kell benyújtani.

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

Rövid Ellátású Láncok

Támogatási rendszer, mely a földrajzilag közeli vállalkozások és termelők együttműködését segíti.