Az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer kiterjesztése az EUROTRADE Kft. központjára az M1 TRUCK Centrumra, tehergépkocsi kerekedelem, szervíz és vizsgáztatás tevékenységekre)

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minõségirányítási rendszer kiterjesztése az EUROTRADE Kft. központjára az M1 TRUCK Centrumra, tehergépkocsi kerekedelem, szervíz és vizsgáztatás tevékenységekre)

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

Az EUROTRADE Kft. ISO 9001:2000 szabvány szerinti minõségirányítási rendszerét 2005 év elején át kellett alakítani, az M1 TRUCK Centrum központi telephely átadását követõen, mivel cég Komáromi telephelyei mind átkerültek az új bázisra. A cég tevékenysége bõvült az új telephelyen tehergépkocsik idõszakos felülvizsgálatával (mûszaki vizsgáztatás).

Tehergépkocsi vizsgálóállomás nyílik Újpusztán az M1-es autópálya komáromi lehajtója mellett. Ez a vizsgálóállomás minden szempontból EU konform és Magyar magán tõke felhasználásával épült 2004-ben, melyhez semmilyen külsõ pályázati illetve egyéb forrás nem állt rendelkezésre. Az egyedülálló magán beruházás révén a környék legnagyobb olyan bázisa épült fel, ami alkalmas tehergépkocsik mûszaki vizsgáztatásának a végrehajtására. Az EUROTRADE Kft. januárban végrehajtja a telep ISO 9001:2000 szabvány szerinti tanúsítását, ami feltétele a vizsgálóállomás kijelölésének. A tanúsításon részt vesz a Közlekedési Felügyelet kijelölt szakértõje is, aki a jogszabályi, személyi és tárgyi megfelelõséget vizsgálja ezentúl minden évben a felügyeleti auditok alkalmával. Ennek a kijelölésnek köszönhetõen az EUROTRADE Kft. gyorsabban és hatékonyabban lesz képes az ügyfeleit kiszolgálni, mert az M1 TRUCK Centrumban minden, ami a tehergépkocsik javításával, üzembe helyezésével és mûszaki vizsgálatával kapcsolatos egy helyen elintézhetõ lesz kultúrált és a XXI. század követelményeinek megfelelõen. Az EUROTRADE Kft. várja az rdekldket és a lehetséges partnereit az új és impozáns központjába.

ISO 9001, ISO 14001 rendszerkiépítéshez kérje ajánlatunkat itt!

 

 

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

minõségcél

a minõséggel kapcsolatos valami, amire törekszenek, vagy amit el akarnak érni 1. MEGJEGYZÉS: A minõségcélok általában a szervezet minõségpolitikáján alapulnak. 2. MEGJEGYZÉS: A minõségcélokat általában a szervezet megfelelõ funkciói és szintjei számára t...