Ukrán élelmiszeripari ellenõrzés a BiYo-Product Kft telephelyén.

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Ukrán élelmiszeripari ellenõrzés a BiYo-Product Kft telephelyén.

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

Az Ukrán álelmiszeripari és fogyasztóvédelmi szakemerek nem találtak nemmegfelleloséget a BiYo-Product Kft. gyártási folyamatában. Bérci István a BiYo-Product Kft ügyvezetõ igazgatója bemutatta az ellenõröknek a jól muködtetett ISO 9001 és HACCP rendszereket, amik az Ukrán követelményeknek is tökéletesen megfelelnek.

A BiYo Product Kft. és a HACCP valamint az ISO 9001


A BiYo-Product Kft egyik legnagyobb megrendelõje a BIONET Kft, aki az Ukrán piacra szállítja a BiYo-Product Kft üzemében gyártatott termékeit. Az Ukrán picon maradás feltétele, hogy az élelmiszeripari hatóság és a fogyasztóvédelem ellenõrizze helyszínen a gyártást, amit igazolás kiadásával dokumentálnak. Aki rendelkezik ezzel az igazolással könnyített eljárással juttathatja ki a termékeit az Ukrán piacra.
A BiYo-Product Kft által müködteett ISO 9001:2000 és HACCP minoségügyi rendszerek nem csak az európai országokban állják meg a helyüket, hanem a többi nemzetközi piacon is.
Bebizonyosodott, hogy az elkötelezett vezetés által múködtett minoségirányítási rendszerek piac szerzéssel és piac megtartással járnak, és mindenképpen megtérülõ befektetést jelentenek.

Az ellenõrök elõször az alapvetõ adminisztrációs hátteret és a nemzetközi jogi megfeleloséget vizsgálták. Az adminisztrációs ellenõrzést követöen részletesen megvizsgálták az üzemi körülményeket és gyártási feltételeket. Az üzemben vizsgálták a higiéniai feltételeket és a gyártási nyomonkövetés és azonosítás megvalósítását.

Az ellenõrzés befejezésekor megállapították az ellenõrök, hogy a BIONET KFT és a BiYo-Product Kft együttmuködése minden szempontból megfelel a követelmé;nyeknek és az Ukrán piacra kijuttatott termékek megfelelnek  a vevõi igényeknek.

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

környezetközpontú irányítási rendszer, KIR

környezetközpontú irányítási rendszer KIR Egy szervezet irányítási rendszerének az a része, amelynek az a szerepe, hogy kialakítsa és bevezesse környezeti politikáját és kezelje környezeti tényezőit 1. MEGJEGYZÉS: Egy irányítási rendszer egymással kölcsönös kapcsolatban álló elemek ös...