Az ÉMI-TÜV Bayern Kft. tanúsító felügyeleti audit keretében vizsgálta a STandard-team Kft. ISO 9001 minõségirányítási rendszerét.

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Az ÉMI-TÜV Bayern Kft. tanúsító felügyeleti audit keretében vizsgálta a STandard-team Kft. ISO 9001 minõségirányítási rendszerét.

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

Mindenki tudja, aki valamilyen menedzsment rendszert mûkõdtet, hogy a mûködést bizonyítani kell évrõl-évre egy független tanúsító szervezet számára. Az ÉMI-TÜV Bayern Kft. egy a német tanúsító szervezet, aki idén is bebizonyította, hogy a STandard-Team Kft. egy hatékony és megfelelõ minõségirányítási rendszert mûködtet. Az ISO 9001 audit tapasztalatairól bõvebben cikkünkben.

Mint weblapunkról is látható, a STandard-Team Kft.

A fenti tevékenységek taroznak a tanúsított minõségirányítási rendszer alá, ezen kívül cégünk foglalkozik még hidrogeológiai beszivárgásmérõk gyártásával valamint hatékony honlapok készítésével. Ezen tevékenységekre az ISO 9001 auditot nem kértük. Ezen tevékenységekre kérje ajánlatunkat itt!

ISO 9001 minõségbiztosítási rendszerünk 2000 óta múködik, 2003-ban az utolsó pillanatban tértünk át az ISO 9001 minõségirányítási rendszerre. Rendeszrünket kezdetektõl fogva az ÉMI TÜV Bayern Kft. a TÜV Süddeutschland Gmbh. magyarországi képviselete tanúsította. A tanúsítót az auditokon Ludányiné Gál Vera auditor képviselte. Ebben az évben azonban az auditor asszony egy másik tanúsító vllalat auditora lett, így 2005-ben egy új auditor, Sándor Miklós kereste fel az ISO 9001 audit keretében cégünket. Mivel Sándor Miklós auditor r még nem ismerte cégünket, jó elõre elkérte cgünk ISO 9001 szabvány szerinti minõségirányítási dokumentációs rendszerét, és átvizsgálta azt.

A felügyeleti audit keretében az ÉMI-TÜV Bayern Kft. auditora megvizsgálta az ISO 9001 rendszer mûködését bizonyító feljegyzéseket és kikérdezte a munkatársakat. Az auditor alapos és komoly vizsgálatot hajtott végre és megállapította, hogy a minõségirányítási rendszer nem csak az ISO 9001:2000 szavány követelményeinek felel meg, de a minõség technikák alkalmazásának kösnhetõen már egy magasabb minõségi szintet is kielégít. Erre a cég és a nálunk dolgozó tanácsadók már régóta törekedtek, hiszen az ISO 9001 rendszerbe beépítették az ISO 9004 elemeit. Így cégünknél nem csupán a vevõk véleményét viszgáljuk, de a beszállítókat és munkatársakat is felkeressük kérdéseinkkel. A munkatársak körében jó ideje már a 360 fokos értékelési rendszert is alkalmazzuk. A minõségcélok minden munkatársnak külön kitûzésre kerültek, az oktatások havi jellegûek, ng>cégünk az href="http://www.standard-team.hu/prg/szolgaltatasaink.php">ISO 9001 minõségirányítási rendszert komolyan veszi, azt hasznosnak tartja és folyamatosan mûködteti. Ezért tudjuk az f="http://www.standard-team.hu/prg/szolgaltatasaink.php">ISO 9001 rendszerkiépítési folyamatok során partnereinknek a minõségirányítás hasznosságát jól kommunikálni. Kérjük olvassa el errõl cikkünket!


Mint minden rendszert és céget lehet tovább  fejleszteni, amire az auditor is tett utalásokat. Az auditor fejlesztési javaslatai minden tekintetben egybevágnak a cégvezetés stratégiai és operatív elképzeléseivel. Ilyen fejlesztés a munkatársak teljesítmény értékelésének a továbbfejlesztse, amit a Kft. a 360 fokos értékelés beveztésével már meg is kezdett. A Kft. a szabvány végleges megjelenését követõen az ISO 22000 szabvány kvetelményeinek megfelelõ rendszer bevezetsének módszerét is tökéletesít, ami az élelmiszer iparban mûködõ cégek rendszerének igazolását teszi lehetõvé.


Az ÉMI-TÜV Bayern Kft. auditora a megfelelõségek keresésével és dokumetálásával igazolja, hogy a STandard-team Kft. minõségpolitikája és tanúsítványa nem csak egy papír a falon.

ISO9001, ISO 14001, ISO 22000, HACCP rendszerek kiépítéséhez, pályázatok írásához kérje ajánlatunkat itt!

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

környezetközpontú irányítási rendszer, KIR

környezetközpontú irányítási rendszer KIR Egy szervezet irányítási rendszerének az a része, amelynek az a szerepe, hogy kialakítsa és bevezesse környezeti politikáját és kezelje környezeti tényezőit 1. MEGJEGYZÉS: Egy irányítási rendszer egymással kölcsönös kapcsolatban álló elemek ös...