A Wava Kft. véleménye az ISO 9001 minõségirányítási rendszerének elsõ 3 évérõl.

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

A Wava Kft. véleménye az ISO 9001 minõségirányítási rendszerének elsõ 3 évérõl.

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

A Wava Kft. 2002-ben szerezte meg az ISO 9001 minõségirányítási rendszer szerinti tanúsítványt. A cég minõségirányítási vezetõjét, Vályi Ferencnét kérdeztük az ISO 9001 rendszer elmúlt 3 évérõl.

 A Wava Kft. és az ISO 9001 rendszer elsõ 3 éve

A cég 1993-ban alakult, magyar tulajdonosok alapították. Fõ tevékenységeink a következõk:

  • Ipari hûtõgép szerelés
  • Ipari és lakossági klímaszerelése,
  • Klíma berendezés értékesítése
  • Hûtõszekrény fagyasztó értékesítés
  • Laboratóriumi hûtõ forgalmazása (-80 fok)

Személyzet 

7 fõállású szerelõt valamint segédmûszerészt alkalmazunk, alvállalkozói körünk is kiterjedt. Fõ profil a a kórházak és kutató intézetetek valamint áruházláncok htésének, klímatechnológiájának szerelése és karbantartsa.

Vebői igények és bizalom

Az ISO 9001 rendszert a vevõi igények miatt kezdtük el bevezetni. A rendszer kiépítíéséhez állami tmogatást is nyertünk. Nagy munkákat nyertünk el ISO 9001 rendszerük kiépítése után, sok partnerünk (pl. kórházak) nem is állnának szóba velünk, ha nem lenne ISO 9001 minõsítésünk. Az állami pályázatokon tendereken is minden esetben kvetelmny az ISO 9001 tanúsítvány megléte.

Rendezettség és rendszer kialakulás

Bár a Wava Kft mikro vállalkozás az ISO 9001 minõségirányítási rendszer mûködtetése is jelentõs elõnyöket hozott,hiszen a rendezettség a rendszerben való dolgozás és gondolkodás elengedhetetlen egy cég fejlõdéséhez és minõségi mûködéséhez. A Wava Kft. ügyfelei az ISO 9001 rendszer bevezetése elõtt is nagyon elégedettek voltak a cég munkájával, azonban az ISO 9001 rendszerben való mûködés tovább növelte vevõink elégedettségét.

Bár ISO 9001 rendszerünket a STandard-Team Kft. cégre szabottan alakította ki, így a minõségirányítási rendszer mûködtetést magunk is meg tudjuk oldani, minden évben megkérjük a cég valamelyik tanácsadóját, tekintse át ISO 9001 minõségbiztosítási rendszerünket, és a külsõ szemlélõ szemével nézve, mondja el véleményét a cég vállaltirányítási rendszerérõl. Tanácsadóikat azon cégeknek ajánljuk, akik nem szeretnének sok dokumentálással járó ISO 9001 rendszert mûködtetni.

Klímák, hûtõk szerelésére kérje ajánlatunkat a Vályi Ferencné wava.kft@chello.hu

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

termelési orientáció

Olyan vállalati gazdálkodási magatartás, amely során a termelőüzemek gyártási tevékenysége a meghatározó, míg kevés figyelmet fordítanak a vevőkre és a piackutatásra. Az árképzés alapja, illetve a fő vezérelv a költségcsökkentés. Az értékesítési szervezet feladata kizárólag az eladás.