Díjazták a minõségügyben sikeres vállalatokat

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

Díjazták a minõségügyben sikeres vállalatokat

2008-03-11


Cikk ajánlása Mondja el véleményét Cikk myomtatása

A minõségügyben kiemelkedõ eredményt elérõ gazdálkodó szervezeteknek idén is odaítélték a Nemzeti Minõségi Díjakat. Az elismerés nagyköveti címét ketten vehették át. 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Szanyi Tibor, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) politikai államtitkára pénteken átadta a 2005. évi Nemzeti Minõségi Díj elismeréseket a Parlamentben. 

A közepes méretû termelõ vállalati kategóriában a Knorr-Bremse Vasúti Jármû Rendszerek Hungária Kft. részesült az elismerésben. Szolgáltató kategóriában az E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Rt. kapta a díjat. 

Az ünnepségen Szanyi Tibor elmondta: mindabban a fejlõdésben, amit az ország elért, szerepet játszott az elmúlt tizenöt évben az országba vonzott több mint 50 milliárd eurónyi külföldi mûködõtõke, ami Kelet-Közép-Európában egy fõre vetítve is a legjobb teljesítmény. 

Hatvani György, a GKM helyettes államtitkára, a Nemzeti Minõségi Díj Bizottság elnöke az ez évi pályázattal kapcsolatban elmondta, hogy a pályázatok szakmai színvonala javult, több kritériumban is eléri az európai nívót. 

A Nemzeti Minõségi Díj pályázaton elért eredményének elismeréseként Európai minõségügyi szervezetének, az EFQM-nek oklevelét kapta a Papyrus Hungária Rt., valamint a Debreceni Hõszolgáltató Rt. 
A Nemzeti Minõség Klub tagsága által 1998-ban alapított Nemzeti Minõségi Díj Nagykövete címet kapta Megyeri József, az Imerys Tûzállóanyaggyártó Kft. minõségügyi vezetõje, valamint Pónya Gábor, a T-Mobile Rt. TQM-menedzsere. 

A minõségügyben kiemelkedõ eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek elismerésére 1996-ban alapította az akkori miniszterelnök a Nemzeti Minõségi Díjat, amelyet évente osztanak ki.  
 

ISO 9001, ISO 14001 ISO 17799 rendszerkiépítéshez, honlapkészítésre állami támogatás segítségével kérje ajánlatunkat itt!

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár

elõírás (specifikáció)

dokumentum, amely követelményeket határoz meg MEGJEGYZÉS: Egy elõírás vonatkozhat tevékenységekre (pl. eljárás-dokumentum, folyamatra vonatkozó elõírás és vizsgálatra vonatkozó elõírás), vagy termékekre (pl. termékelõírás, funkcionális elõírás és rajz).