MSZ EN ISO 9001:2001 lépésrõl lépésre! Avagy milyen a jól mûködõ ISO 9001 rendszer?

cikkek marketing pályázat tanúsítás adatbank kapcsolat Ajánlatkérés
E-mail:
Jelszó:
Kulcsszó:
Hírek, információk, tanácsok Vállalkozásod fejlesztéséhez!
Neve:
Email:

 Az ISO 9001 és a minőségirányítási alapelvek várható változásai

Az új ISO 9001 szabvány várhatóan 2015-ben jelenik meg a következő menetrend szerint:

2013. június: a CD (Committee Draft: bizottsági tervezet) szavazásra bocsátása,
2014. április: a DIS (Draft International Standard: nemzetközi szabvány tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. július: az FDIS (Final Draft International Standard: nemzetközi szabvány végső tervezete) szavazásra bocsátása,
2015. szeptember: a nemzetközi szabvány kiadása (ISO 9001:2015).

Előző Vissza a cikkek listájához Következő

MSZ EN ISO 9001:2001 lépésrõl lépésre! Avagy milyen a jl mûködõ ISO 9001 rendszer?

2008-03-11


Cikk ajánlása href="/iso-9001-iso-9000.html#commentsForm">Mondja el véleményét Cikk myomtatása

A holnapi naptól indul Minõségügyi iskolánk következõ része, mely az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minõségi;nyítási rendszer kiépítéshez és tanúsíttatásához ad hathatós segédletet.

A cikksorozat gyakorlati oldalró;l közelíti meg az ISO 9001 szabvány alkalmazását, és rendhagyó módon igen sok szakmai, mások által talán titkosnak tartott know-how-t árul majd el.

Minden 3. nap egy új fejezettel jelentkezünk, melyben végigkísérjük az MSZ EN ISO 9001:2001 minden egyes fejezetét, elemezzük azt. Célunk szakmai tapasztalatunkat összeszedve valós és használható tanácsokat megfogalmazása, melynek segítségével az ISO 9001 rendszer kiépítése könnyebbé válik.

Valószínûleg a cikksorozatból konkurenciáink is igen sokat tanulhatnak majd, de a felkészítendõ cégeknek eláruljuk, bár ez a tudásanyag, amit itt publikálunk valóban rendkívüli és önmagában is használható, mi azért ennél sokkal többet tudunk segíteni, ha felkérnek bennünket. A cikksorozat egy szakmai egyeztetõ fórum eredménye, melyben 7 másik felkészítõ cég (õket most természetesen itt nem reklámoznánk) valamint 2 német tanúsító, a Quacert Hungary Kft. (honlapjuk címe: www.quacert.hu, valamint az International Cert Hungary Kft. (honlapjuk címe: www.isotanusitas.hu) szakemberei vettek részt. Így az elkészült anyag a minõségbiztosítási, minõségirányítási szakma majdnem 50, a gyakorlattal nap mint nap találkozó tanácsadójának illetve auditorának gondolatait tartalmazza.

Az olvasáshoz jó s;rakozást, az ISO 9001 rendszer kiépítéséhez és tanúsíttatásához pedig jó szórakozást kívánunk! Aki mégis úgy dönt, hogy ideje drágább, mint a mi munkabérünk, kérjük, töltse ki az alábbi kérdõívet!

 

ISO 9001, ISO 14001 EMAS rendszerek kiépítéshez, kérje ajánlatunkat itt!

Küldd el ismerősödnek!

Az Ön neve*
Az Ön email címe*
Ismerőse neve*
Ismerőse email címe*
Ellenőrzés*

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/consult/tpl.consultBlock.php on line 32
Online tanácsadás

Kérdező: aranyvirag7
Kérdés: Tisztelt Cím ! Egy IX. József Attila lakótelepi társasházban lakom. A nyílászáróim elavultak, szeretném kicseréltetni azokat, de a lakóközösség nem járul hozzá, hogy közösen fogjunk neki. A kérdésem az lenne, hogy egyedül pályázhatok - e nyílászáró cserére .
A Válasz: Itt olvasható


Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/clients/client1/web122/web/templates/dictionary/tpl.dictionaryBlock.php on line 32
Szakszótár